fredag 26 februari 2010

Genrep

Idag kom mormor och morfar och hämtade mig på dagis. Sen åkte vi hem och fikade med mamma. Vi hann pussla lite och leka innan pappa kom hem och det var dags för honom och mamma och åka iväg till Malmö arena för att se genrepet av fjärde deltävlingen i Melodifestivalen 2010.

Här är hela gänget samlat i restaurangen där de njöt av en buffé innan arrangemanget.

De satt längst in mot väggen under balkongen. Här kunde de vifta hur mycket de ville utan att störa någon.

Innan själva genrepet började så intervjuades Måns och Christine i MIF-tröjor. Måns berättade att han fortfarande hade feber och studiomannen bad publiken vara förstående för att Måns inte kunnat öva innan. Men han var visst väldigt duktig ändå.



Nästan alla platser var tagna. Publiken fick öva på att vifta med ballonger och flaggor och ljusstavar. "Scenstädarna" fick öva på att städa undan specialguldglitter efter Pernilla Wahlgren, vilket tog alldeles för lång tid idag. Ska bli spännande att se hur det går imorgon kväll. Måns och Christine hamnade fel på scenen en gång och det var väl nån felsägning, men i det stora hela flöt allt på bra.

De påstår att de lottar vem som ska gå vidare och vinna under genrepen. Ikväll "vann" Peter Jöback och Lovestoned medan Sibel kom sist. Får se hur det blir imorgon. Neo och Jöback är mamma och pappas favoriter än så länge.

Söta rosa schlagercowboys efter showen.



Inga kommentarer: