torsdag 11 augusti 2011

Elias 5 månader



Idag är Elias 5 månader gammal. Tänk så mycket mer han kan nu om man jämför med när han kom hem från sjukhuset. Som ni ser så börjar han sitta rätt bra, men han behöver lite stöd för han ramlar efter ett tag. Nu får vi börja tänka på vad som finns på golvet och var vi lägger ner honom för han ålar sig framåt allt snabbare. Han övar sig på att dra upp knäna och att stödja på sträckta armar.

Han tycker om gröt, mototspuré och broccolipuré, men potatis är ingen höjdare. Och han äter inga stora mängder. Han skulle behöva äta mer under dagen så att han inte behövde äta så mycket på natten. Han behöver allmänt äta mer för han hade inte gått upp så mycket den här månaden. Så nu ska vi försöka ge honom mer mat. Men det är något som oroar honom just nu. Vad det är är svårt att veta. Kanske är det fler tänder på gång. Han har redan fått tre. Eller så har det med utvecklingen att göra. Eller så kanske han är allergisk ändå. Om några veckor ska han få göra ett test för att få svar på den frågan.

Idag var han på BVC. Han är nu 70 cm lång och vägde 7860 g. Han fick två vaccinationssprutor som gav honom lite feber. Så ikväll var det extra kinkigt. Hoppas han kan sova gott inatt.

1 kommentar:

Anette sa...

Vilken underbar bild!!